Vaihtoautot Jyväskylä

Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja hyväkuntoisia vaihtoautoja. Kaikki automme ovat myös siistejä ja huollettuja.

Mistä tiedän, että vaihtoauto on hyväkuntoinen?

Etenkin autoista hieman vähemmän tietävät kysyvät meiltä usein sitä, että ovatko käytetyt autot hyväkuntoisia ja mistä sen voi tietää, että ne myös ovat. Ymmärrämme hyvin heidän huolen, koska käytetyn auton ostamiseen voi monella liittyä ikäviä mielikuvia, koska markkinoilla liikkuu aina yksityishenkilöitä, jotka haluavat huonosta autostaan eroon. Auton ostaminen on toisaalta myös hankintana suuri, jolloin asiakkaamme haluavat olla varmoja, että käytetty auto, jonka he ostavat, on hyväkuntoinen.

Katso vaihtoautot

Meidän kanssa toimiessasi voit olla varma siitä, että ostamasi auto on hyväkuntoinen. Kerromme sinulle nyt, miksi.

Koska me – pian 40 vuotta autoalalla toimineet ammattilaiset – olemme ostaneet sen auton jo kertaalleen tarkkaan harkiten ja laajan taustatyön tehneenä omaan valikoimaamme omilla rahoillamme. Jos jotain olemme oppineet 40 vuoden aikana, niin sen, että huonoa autoa ei kannata ostaa, koska sitä ei osta kukaan muukaan, vaan se seisoo pihassa pitkään.

Tuo edellä mainittu onkin isoimpia hyötyjä, kun asioit käytettyjä autoja myyvän autoliikkeen kanssa verrattuna yksityishenkilöihin. Yksityishenkilöiden joukkoon mahtuu aina niitä, jotka ovat hakeneet autoon leiman ja… no, ovat hyviä myymään ja puhumaan. Meidän toimintamme ei perustu myyntilepertelyyn, vaan siihen, että tarjoamme asiakkaillemme parhaita mahdollisia käytettyjä autoja hintaluokaltaan 10 000 euron molemmin puolin.

Ei hyvä käytetty auto tarvitse kaunista myyntipuhetta tuekseen, vaan jos auto on oikeasti hyvä, niin auto itsessään toimii itsensä parhaana myyjänä. Kyllä sinä tiedät, millaisen auton haluat. Jos sellainen löytyy valikoimastamme, niin voit joko ostaa sen tai vielä miettiä. Ei se ole sen kummempaa. Siitä voit kuitenkin olla varma, että kaikki autot ovat hyväkuntoisia, koska olemme ostaneet kaikki myymämme autot kertaalleen jo itse, ja tehneet näin taustatyön puolestasi.

Auto ei kuitenkaan maksa sinulle yhtään normaalia markkinahintaa enempää, koska osaamme kokemuksemme ja toisaalta myös yritysyhteistöidemme ansiosta ostaa autot itsellemme hieman edullisemmin. Näin takaamme sinulle laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia käytettyjä autoja!

Jos kiinnostuit, niin tutustu valikoimaamme täällä, tule käymään tai ota yhteyttä!

Katso vaihtoautot